CERTIFICERING


"Aktuelt hjælper vi tre virksomheder frem til IATF16949 certificering i 2019 - en god plan, og en stor portion vilje er nøgleordene for succes"

Ledelsessystemet

Et ledelsessystem kan være det som gør forskellen! Ledelsessystemet skal afspejle virksomhedens processer og skal sikre at disse løbende overvåges og forbedres.


Certificering

GAJHEDE/CO hjælper med at få din virksomhed IATF16949, ISO9001, ISO14001 og/eller 45001 certificeret.

Ofte begynder et certificeringsforløb med en screening af virksomheden, en såkaldt GAP analyse, hvor virksomhedens aktuelle niveau holdes op i mod f.eks. standardkrav, kundekrav og egne ambitioner.

Herefter udarbejder vi strategien og planen for hvordan vi kommer i mål med certificeringen. herefter er det i arbejdstøjet, og det tager jeg også gerne på!

 

Skærpede krav

Flere industrier stiller skærpede krav til virksomhedens kvalitetsledelsessystem og øvrige systemer. Indenfor automotive-industrien og store dele af vindmøllebranchen, udmynder dette sig i et krav omkring en IATF 16949 certificering, eller en dokumentation på, at virksomheden efterlever disse krav, eller dele heraf.

Ofte bliver en underleverandør til f.eks. vindmølleproducenter bedt om, at leverer en PPAP dokumentation.


Jeg introducerer virksomhedens ledelse og medarbejdere til det 'kvalitetssprog', som tales indenfor udvalgte brancher således, at der fælles fodslag omkring krav og vejen imod efterlevelse heraf.

Kontakoplysninger

Konstantinsvej 17

9320 Hjallerup

info@gajhede-co.dk

Telefon +45 3165 6536

Gajhede & co

CVR 31949033

Nordjyske Bank


Gajhede & co 2019