ERFA

”Et netværk er at knytte kontakter til folk, som har brug for den viden, du har, eller som ligger inde med den viden, du tror kan blive nyttig på et senere tidspunkt. Et netværk er en slags social kapital. Det betyder, at man skal behandle sit netværk på samme måde, som man behandler sin kapital i banken. Hvis man bare hæver og hæver uden at sætte noget ind igen, ender kontoen med at være tom”.

Erfaringsudveksling


Erfaringsudveksling er en vigtig forudsætning for personlig succes, såvel som virksomhedens succes. Vi bliver ganske enkelt klogere af, at dele og udveksle vores erfaringer. Virksomheder i KvalitetNetværket er store som små, og de har alle behov for at blive inspireret - og de kan alle inspirerer andre.


KvalitetsNetværket© er primært henvendt til personer, som er ansvarlige for, eller har en nøglerolle i forbindelse med virksomhedens ledelsessystem og/eller kvalitetsfunktion.


Ønsker du at vide mere omkring KvalitetsNetværket er du velkommen til at kontakte mig eller du kan se mere her på dette link

Kontakoplysninger

Konstantinsvej 17

9320 Hjallerup

info@gajhede-co.dk

Telefon +45 3165 6536

Gajhede & co

CVR 31949033

Nordjyske Bank


Gajhede & co 2019